Nu letar vi ytterligare en ERP-konsult!

Är du intresserad av att leverera som konsult? Har du erfarenhet av Unit4 Business World? Vill du jobba med eget ansvar och lära av erfarna kollegor? Då är tjänsten som Unit4 ERP-konsult hos Askk något för dig!

Om att jobba hos oss

På Askk är vi experter på Unit4 ERP, ett globalt ERP-system. Vi har gedigna kunskaper inom redovisning, teknik och projektledning. Kundfokus är viktigt för oss och vi jobbar stöttande till våra kollegor och tar ett stort ansvar för vår verksamhet. Hos oss jobbar vi för att sätta och uppfylla gemensamma mål, vi trivs med flexibilitet och möjligheten att ta egna initiativ. Vi är en säljande implementationspartner till Unit4 som jobbar processorienterat och har stor erfarenhet av att stötta kunder vid ny implementation samt under förvaltning. Våra kunder får hjälp av oss med allt från systemstöd och uppgradering till rådgivning och projektledning. Vår ambition är alltid ett personligt och engagerat förhållningssätt till våra kunder. Långsiktiga relationer och utveckling är viktigt för oss och vi drivs av att göra våra kunder nöjda. Vårt huvudkontor finns i Karlstad och flera av våra kunder finns i Värmland med omnejd. Våra projekt har förgreningar i flera delar världen och vi ser inga geografiska begränsningar i vår verksamhet.

Om dig

Nu stärker vi upp organisationen och söker dig som är Unit4 ERP-konsult, alternativt har annan erfarenhet av konsultrollen. Du ska kunna se kundernas behov av utveckling och stöttning och ta initiativ till att driva förändring. I våra uppdrag ingår möjligheten att resa både inom och utom Sverige, vi ser därför gärna att du är öppen inför det. Eftersom flera av våra kontaktytor är på engelska är det bra om du har goda kunskaper av engelska både i tal och skrift.

Du är rätt person för oss om du är lösningsfokuserad och har en vilja att utvecklas genom att lära i arbetet. Du har intresse av konsultrollen och driver dina uppdrag med kundens verksamhet i fokus. Du har ett stort eget driv och trivs med att vara tydlig och kommunikativ mot kunder. Det är meriterande med erfarenheter inom följande:

• Projektledning
• Inköp/E-handel
• Redovisning
• SQL
• Unit4 ERP
• Rapportering

Om Askk
Vi är ett växande konsultföretag med i nuläget ca tio konsulter och vi har varit verksamma sedan 2008. Vill du veta mer om Askk gå in på www.askk.se.

Om ansökan
Urval sker löpande och vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan vill vi ha senast 30 december 2020. Du ansöker genom att skicka din ansökan till info@askk.se. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta VD Anders Andersson på anders@askk.se alt 070-910 40 89.

Välkommen med din ansökan!

Translate »