Är du redo för nästa utmaning?

Har du erfarenhet av Unit4 Business World? Trivs du i en konsultroll där du jobbar nära kund? Då är tjänsten som UBW-konsult hos askk något för dig!

Om tjänsten

Inom askk är vi experter på Unit4 Business World, UBW, ett globalt ERP-system. Vi har gedigna kunskaper inom redovisning, teknik och projektledning. Kundfokus är viktigt för oss och vi jobbar stöttande till våra kollegor och tar ett stort ansvar för vår verksamhet. Hos oss jobbar vi för att sätta och uppfylla gemensamma mål, vi trivs med flexibilitet och möjligheten att ta egna initiativ. Vi är en säljande implementationspartner till Unit4 som jobbar processorienterat och har stor vana av att stötta kunder under förvaltning eller nyimplementation. Vi hjälper våra kunder med allt från systemstöd och uppgraderingar till rådgivning och projektledning. Vi har ett personligt och engagerat förhållningssätt till våra kunder, långsiktiga relationer och utveckling är viktigt för oss och vi drivs av att göra våra kunder nöjda. De flesta av våra kunder finns just nu i Värmland med omnejd men vi har kontakter sedan tidigare både i andra delar av Sverige och världen. Vi ser inga geografiska begränsningar i vår verksamhet.

Om dig

Nu stärker vi upp organisationen och söker dig som är erfaren UBW-konsult alternativt har annan erfarenhet av konsultrollen. Du ska kunna se kundernas behov av utveckling och stöttning och ta initiativ till att driva förändring. I våra uppdrag ingår möjligheten att resa både inom och utom Sverige, vi ser därför gärna att du är öppen inför det. Eftersom flera av våra kontaktytor är på engelska är det bra om du har goda kunskaper av engelska både i tal och skrift.

Du är rätt person för oss om du vill du jobba i ett växande företag där vi har målbilden 10 – 15 kollegor inom 3 år. Du har intresse av konsultrollen och upplever att den är utvecklande samt har ett stort eget driv och trivs med att vara tydlig och kommunikativ mot kunder. Det är meriterande med erfarenheter inom följande:
• Projektledning
• Logistik
• Redovisning
• SQL
• UBW
• ACT
• Rapportering

Om ansökan

Urval sker löpande och vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt!

Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha via mail till info@askk.se.

Välkommen med din ansökan!